Vi søker sesongarbeider.

Vi søker etter sesongarbeider, for sesongen 2021

Sander Nordstuen Gård har en Markedshage på 8 mål, med 200 kvadrat meter i tunnel. Sander Nordstuen er et gammelt småbruk på østsiden av Vorma i Eidsvoll.
Og det ligger vel litt i navnet at vi hovedsakelig har sandjord her, vi jobber mot så lite jordarbeiding som mulig, og så stort biologisk mangfold som vi klarer.
Vi har vært i drift i ca 6 år.

Vi dyrker et sted mellom 40 og 50 forskjellige grønnsaker, og vi har bringebær og litt frukt, alt vi produserer selges gjennom vår gårdsbutikk, Reko, hotell, restauranter og catering. Vi har også et andelslandbruk og kjører ukentlig ut grønnsakskasser lokalt i området. I år prøver vi også ut snittblomster for første gang.

Vi har også en flokk med høner, ender og gjess, i tillegg har vi en flokk 30 vtf farga spælsau, som vi har på innmark året rundt, som vi har i et beiteskifte i landskapet rundt gården.
Vi har i år en sesongarbeider stilling som er lønnet, og som vi ønsker skal gå gjennom hele sesongen. Vi ser gjerne at du har litt erfaring. Hovedfokus vil være produksjon av grønnsaker, men man vil også ta en del av gårdsarbeidet på gården.


Vi kan tilby en fin arbeidsplass og overnatting er mulig etter avtalte, vi har tidligere også hatt par, også med barn, med stor glede for store og små. Fra Oslo s. Tar det 35 min med tog til Eidsvoll


Vi er også en Wwoof gård og tilbyr overnatting, kost og losji for kortere opphold.


Vi har sesong fra midt april til oktober.
Send en epost til sandernordstuen@gmail.com
Hører fra deg 😊

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette: